Behandlingspaket- lyxig spaupplevelse i Stockholm.

Blue’s lilla lyxpaket för hon eller han / alt Duo (för två)

1 tim 50 min 1 495:- / 2 990:-

Unna dig några timmars lyx! Här får du koppla av med  avslappnande helkroppsmassage, fotspa och en avslappnande ansiktskur. Ingår dryck och frukt.

Blue’s lilla lyxpaket


Blue’s stora lyxpaket för hon eller han/ alt Duo (för två)

2 tim 55 min 2 325:- / 4 650:-

Har du lite extra tid eller vill du ge bort ett uppskattat paket då är det här lyxpaketet ett utmärkt alternativ! Ingår kroppspeel, relax i jacuzzi och infrabastu, ansiktsbehandling 60 min och fotspa. Ingår dryck och frukt.

Blue’s stora lyxpaket


Romantisk Duo behandling/ Spa Duo behandling

2 tim 2 475:-

Boka in dig och någon du tycker om på en romantisk duobehandling/ Spaduo. Behandlingen inleds med en massage där peeling och oljemassage integreras därefter en liten ansiktskur som innefattar rengöring, massage och en närande mask som återfuktar huden. Efter behandlingarna får ni koppla av i Jacuzzi och infrabastu med ljusterapi. Vi dukar upp frukt och juice.

Romantisk Duo


Body coffee complete spa experience

2 tim  1 895:-

I vår kompletta Spa-behandling kombineras det bästa av BODYCOFFEE™ "den ultima spa-upplevelsen". Behandlingen inleds med torrborstning. Därefter får du en peelande massage med lyxig bodyscrub. En varm dusch sköljer av kaffet och saltet medan de aromatiska dofterna stannar kvar. Därefter helkroppsmassage med Energizing Body Oil. Till sist blir du omsluten av en härligt renande kroppsinpackning.


Blue’s lyxpaket för män

2 tim 30 min 1 895:-

En underbart avslappnande och lyxig kombination av behandlingar. Perfekt att ge bort som gåva till den stressade mannen eller varför inte ge dig själv en stunds avkoppling. Skäm bort sig själv! Helkroppsmassage, avslappnande ansiktsbehandling, klassisk fotvård, gåva samt  fruktfat & dryck.

Blue’s lyxpaket för män


Blue’s lyxpaket för kvinnan

3 tim 20 min 1 995:-

En underbart avslappnande och lyxig kombination av behandlingar. Perfekt att ge bort som gåva till den stressade kvinnan eller varför inte ge dig själv en stunds avkoppling. Skäm bort sig själv! Ingår klassisk ansiktsbehandling, klassisk fotvård och klassisk manikyr alt helkroppsmassage. Gåva samt fruktfat & dryck.

Blue’s lyxpaket för kvinnan


Den blivande mamman

2 tim 40 min 1 845:-

En härligt avstressande och välgörande kombination av behandlingar. Ingår: Hand & fotspa de luxe och en ljuvlig ansiktsbehandling där alla klassiska moment ingår bla en lång och härlig massage av ansikte, nacke- dekoltage och skalp.
Gåva samt fruktfat & dryck.

Den blivande mamman