DERMAPEN 

Den Ultimata  anti-age behandlingen 

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandlingsom ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiskakanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Fraxel. Dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion. Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna super metod har minimal konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Priser

Ansikte 45 min

1795 kr

Ansikte + Hals 60 min 

2595 kr

Ansikte + Hals + dekolletage 75 min

3695 kr

Acne ärr kinder 30 min

995 kr

Acne ärr hela ansiktet 45 min

1795 kr

Ögon 30 min

995 kr

Läpp + Haka 30 min

995 kr

Ögon + Läpp + Haka 45 min

1690 kr

Handrygg 30 min

598 kr

 Ring oss idag för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  Åldrad hud, fina linjer och rynkor

  Röklinjer runt läpparna

  Skin tightening och föryngring

  Bristningar

  Acne ärr

  Pigmenteringar och solskador

  Stora porer

Hur många behandlingar behövs:

Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Det är individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exakt antal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras hela året om.

När kan jag se resultat?

Du kan se resultat redan efter en behandling. För ett mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om vi går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs.

Vilken konvalescens kan jag räkna med?

Du kan vara röd i 12-48 timmar beroende på hur känslig din hud är. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Make- up kan appliceras efter ett dygn.

De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.