DERMAPEN 

Den Ultimata  anti-age behandlingen

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandlingsom ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiskakanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Fraxel. Dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion. Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna super metod har minimal konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Priser

Ansikte

1795 kr

Ansikte + Hals

2595 kr

Ansikte + Hals + dekolletage

3695 kr

Acne ärr kinder

995 kr

Acne ärr hela ansiktet

1795 kr

Ögon

995 kr

Läpp + Haka

995 kr

Ögon + Läpp + Haka

1690 kr

Handrygg

598 kr

 Ring oss idag för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

Dermapenrekommenderas för behandling av:

  Åldrad hud, fina linjer och rynkor

  Röklinjer runt läpparna

  Skin tightening och föryngring

  Bristningar

  Acne ärr

  Pigmenteringar och solskador

  Stora porer

Hurmånga behandlingar behövs:

Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olikamånga behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Detär individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exaktantal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellanbehandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras helaåret om.

Närkan jag se resultat?

Du kan se resultat redan efter en behandling. För merlångvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Hudenfortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Ärbehandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterstlite, om vi går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs.

Vilkenkonvalescens kan jag räkna med?

Du kan vara röd i 12-48 timmar beroende på hur känslig dinhud är. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen.Make- up kan appliceras efter ett dygn.

De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteterdirekt efter behandlingen.?Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitétunder de följande 3-4 månaderna.

 

 

BOKA