Friskvård- Företagsmassage i Stockholm. 


2004 blev friskvård avdragsgillt för företag och sedan dess har efterfrågan ökat enormt. Hos Blue Medi Spa kan vi ta fram friskvårdspaket som passar just ert företag.Du kan som arbetsgivare ge friskvårdsbidrag till dina anställda. Exempel på vad som ingår som friskvård är bl.a. massage och fotvård.

För att förenkla för er har vi även möjlighet att erbjuda våra företagskunder massage ute på arbetsplatsen vilket kan spara tid för företaget, det vill säga att vi kommer ut till företaget och masserar. Vill ni få ökad lönsamhet? Minskad sjukfrånvaro?

Massage stärker ditt immunförsvar

Massage är inte endast en behandlingsform för stela muskler och leder utan nu är det också bevisat att massage har en positiv inverkan på kroppens immunförsvar. Kroppens nivåer av kortisol(ämne som utsöndras vid stress) minskar vid en massagebehandling. Dessutom ser man en skillnad hos lymfocyterna vilka har en betydande roll i kroppens immunförsvar.                                                                 

”Massage är inte bara skönt utan det bidrar till fysiskt välmående med friskare och piggare anställda”

Anställd

Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot (både kort och kontant betalning), använda friskvårdscheck  eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera.

Gåva

Som företagskund är det populärt att  ge bort presentkort till någon bra kund eller som gåva till  sina anställda.

För mer information ring eller maila till Helen Hällqvist.
08-653 99 53 eller helen@bluemedispa.se.